fbpx

STAPPENPLAN

Ieder project is uniek, net als dat ieder mens uniek is. Ieder project heeft dus een unieke aanpak nodig, maar wel een gestructureerd stappenplan die altijd terug komt.

Bekijk de stappen die we samen gaan zetten om uiteindelijk te proosten op jouw eindresultaat.

De belangrijkste stap in het stappenplan, is ook de eerste stap. Het is belangrijk dat wij een goede connectie hebben omdat we gaan samenwerken. Ik moet jouw bedrijf kennen, weten wat je doet, wat je passie is, eigenlijk alles (op zakelijk gebied). Jij moet net als ik een goed gevoel erbij hebben.
Hier gaan wij beide aan het werk. Jij gaat op zoek naar websites die je mooi vind, die jouw stijl ademen, waar jij door getriggerd wordt. En ik ga ook op zoek naar jouw concurrenten. Ik zal advies geven en we gaan kijken welke kant we op gaan.

Hierbij maak ik een planning van hoe we te werk gaan, en welke stappen we allemaal gaan ondernemen. Hierbij weet jij waar je aan toe bent, en wanneer we delen afronden. We houden je op de hoogte!

Tijdens de ontwikkeling zullen we veel contact hebben. Dit is de ontwikkelfase. Wij doen het technische werk, jij voorziet ons van alle informatie (content). Dit houdt in dat jij de teksten aanleverd en de foto’s. Die teksten zal ik her en der misschien moeten aanpassen omdat dat beter is voor Google!

De lancering van de website is nabij. Dit is een feestelijke aangelegenheid en daar maken we ook een feestje van. Hoe? Dat merk je vanzelf wel.
Een website heeft (net als je auto) onderhoud nodig. Maandelijks moeten de plugins en SEO geupdate worden. Dit is ongeveer een half uurtje werk. Daar komen we samen wel uit.

Wat kan je verwachten van ons?

Wat kan je verwachten?

Wij leveren websites van de hoogste kwaliteit, met niet alleen aan de voorkant een juist beeld. De achterkant van de website is voorzien van de nieuwste technologie zodat je weer jaren verder kan.

Oplevering volgens planning!

Een oplevering gaat altijd volgens planning. Het is fijn om aan de hand van die planning te werken. Het is ook een realistische planning waar we ons beiden aan kunnen houden. Dit zorgt voor helderheid en transparantie.

Experts die hun vak verstaan!

Iedereen die werkt aan jouw website, logo, flyer, animatie of drukwerk zijn professionals. Dit zijn dames en heren die het vak verstaan, en ze zullen jouw versteld laten staan van de kwaliteit. Ben je niet tevreden? Dan passen wij het zo lang als nodig is aan totdat jij tevreden bent.

Ondersteuning en onderhoud

De ondersteuning die wij bieden is toch wel een van onze sterke kanten. Als je Nick belt met een vraag dan wordt het direct in werking gesteld. Heb je een probleem met je website? Bel! Heb je een probleem met iets anders? Bel! We kijken wat we voor je kunnen doen.
JE BENT ER BIJNA...

GRATIS ADVIES IS ONDERWEG...

INFORMATIE WEBSHOP

INFORMATIE MAATWERK WEBSITE

EEN BASIS WEBSITE IS EEN GOEDE START