fbpx

WEBDESIGN

Jouw Bedrijf Word Op Internet Een Knaller! Laat Dat Maar Aan Ons Over!

Een website maken begint met jouw verhaal. We gaan ervoor zorgen dat we jouw verhaal op de juiste manier naar een online experience kunnen vertalen. Mensen hebben vaak een probleem en jij bent/hebt de oplossing.

Wij gaan voor die conversiekiller, en dat heeft de juiste opbouw nodig.

SEO

SEO is een belangrijk onderdeel van een website. SEO is de vindbaarheid op Google.com en Google is de grootste zoekmachine die er op deze aardbol is. Wij leveren dus volgens de standaard van Google. (Dit is allemaal achter de schermen dus je ziet er niks van, maar het is superbelangrijk.) SEO zorgt voor organische (lees gratis) website bezoekers. Maar je wilt natuurlijk niet alleen bezoekers, maar je wilt dat je de juiste bezoekers krijgt die ook daadwerkelijk wat “kopen” bij jou! Dus als iemand op zoek is naar een koffiekopje en jij verkoopt alleen maar theekopjes, dan heb je wel een bezoeker maar die is met 1 seconde weer weg. We willen dus de koffiekopjeskopers hebben.
limeonline seo
website laten maken

EERSTE INDRUK

Het begint met vertrouwen en herkenning als ze de homepage openen. Want een eerste indruk maken mensen in 0,5 milliseconde. En dat is snel hoor! Als die goed is, heb je al 50% meer kans om succes te boeken.

AANDACHT

Om de aandacht te krijgen van je bezoekers moet je ze met de neus op de feiten drukken. Dit zorgt voor herkenning en mensen voelen direct een band met jou/jouw product/bedrijf. 98% van de bezoekers blijft minder dan 10 seconde op een website. Dit zijn zorgwekkende cijfers. Die 10 seconde zijn dus zo belangrijk! In die 10 seconde moeten bezoekers dus : Positieve eerste indruk hebben, hun probleem herkennen, de oplossing zien, en tevreden zijn met de oplossing. Als je daar allemaal groene vinkjes voor kan zetten dan gaan we door naar de volgende ronde.
limeonline seo
limeonline seo

CONVERSIE (RESULTAAT)

Ze vertrouwen je, eerste indruk is positief want ze zijn nog op je website, ze hebben dus hun probleem (h)erkent, oplossing gezien en nu willen ze de volgende stap. Je gaat voor die conversie en je wilt met ze aan tafel zitten om zaken te doen. Dit kan een digitale tafel zijn, maar dit kan ook een fysieke tafel zijn. Als dat is gelukt dan ga je zaken doen. We gaan dus op jouw website diverse CTA (call to action) buttons plaatsen om een klant te maken van de bezoeker.

VERVOLG

Wij hebben nu het voorwerk voor jou gedaan en ervoor gezorgd dat de bezoeker aan je tafel zit, en vanaf dit moment komt jouw eigen kracht naar voren. Dit is wat het moet zijn. Wij blijven op de achtergrond actief met jouw website en kunnen ervoor zorgen dat je website constant up to date blijft. Veranderingen op je website? 1 belletje en het is geregeld binnen 24 uur geregeld. Lukt het niet en zijn we langer bezig dan 24 uur? Gratis maand onderhoud.
limeonline seo
Ben je benieuwd naar wat limeonline voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom vrijblijvend bij je langs en we bespreken alles. Zo weet jij waar je aan toe bent, en waar wij aan toe zijn.
JE BENT ER BIJNA...

GRATIS ADVIES IS ONDERWEG...

INFORMATIE WEBSHOP

INFORMATIE MAATWERK WEBSITE

EEN BASIS WEBSITE IS EEN GOEDE START