fbpx

GRAFISCH DESIGN + DRUKWERK

grafisch ontwerp & drukwerk!

Grafisch design voor jouw bedrijf nodig? Dit is wat wij samen met diverse freelancers dagelijks doen. Deze jongens/meiden zijn zo creatief dat je versteld zult staan van het resultaat. Vind je het niks? Dat is natuulijk ook mogelijk, dan passen we het gewoon net zo lang aan totdat jij tevreden bent. Vaak binnen 1 of 2 dagen klaar. En dat voor een vast vooraf besproken tarief. Waar vind je dat tegenwoordig nog.

Nick van Tol
Ben je tevreden met het resultaat? Dan kunnen wij dit ook nog eens voor u laten drukken voor een zeer scherp tarief. Ben je benieuwd naar de tarieven voor drukwerk? Neem gewoon even contact op met mij. Ik zal je alles uitleggen.

Logo ontwerp

Een logo is superpersoonlijk. Dit is dus de reden dat je gewoon even contact op moet nemen, dan kunnen we jou een persoonlijk aanbod doen. Alles hangt af van jouw bedrijf, jouw missie! Je hebt verschillende soorten logo’s.
ontwerp logo

Logo ontwerp

symbool logo

Een symbool logo zijn vaak de logo’s die mensen direct herkennen. De appel van een gigantisch telefoonmerk, de schelp van een olieconcern en vergeet de swoosh niet van een sportief merk. Ik durf al mijn geld erop in te zetten dat iedereen weet waar ik het over heb. Voordat deze multinationals deze status hebben gekregen is er veel maar dan ook echt heel veel tijd overheen gegaan.

Typografisch logo

Een typografisch logo is zoals het eigenlijk al in de titel genoemd word. Je maakt een logo dat gemaakt is uit de naam van je bedrijf/product. Deze logo’s lijken heel basic in de ogen van de mensen maar het tegendeel is echter waar. Het is het vinden van het juiste lettertype bij de juiste sfeer. Het kost veel tijd om de juiste letter(type) bij het bedrijf te vinden. Laten we hier nou gewoon goed in zijn. Bel of app anders gewoon even en we kunnen altijd even een gesprek aan gaan, we zetten dan het een en ander op papier. Ik hou ervan om nieuwe connecties te maken.

monogram logo

Bij een monogram-logo staan de initialen van een bedrijfsnaam centraal, en het oogt wat klassiek. In het verleden werd dit veel gebruikt en ook als familiewapen zie je dit vaak terugkomen. Het nadeel van dit type is dat het bedrijf al bekend moet zijn voordat het logo genoeg zegt. C&A, H&M en het AD zijn bedrijven waarbij je genoeg weet als je deze initialen ziet.

DRUKWERK

FLYER DRUKWERK

Je flyer is ontworpen en die is klaar om verspreid te worden. Het moet natuurlijk wel gedrukt worden want anders heb je er nog niks aan! Laten we hier nou de juiste drukker voor gevonden die samen met ons extra korting aanbiedt omdat wij veel bij hun laten drukken. Zo kom jij nog voordeliger uit.

VISITEKAARTJES

Een visitekaartje digitaal hebben is heel leuk, maar je wilt hem natuurlijk uitdelen aan nieuwe relaties/contacten. Wij drukken dit graag voor jou!

Ben je benieuwd naar wat limeonline voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom vrijblijvend bij je langs en we bespreken alles. Zo weet jij waar je aan toe bent, en waar wij aan toe zijn.
JE BENT ER BIJNA...

GRATIS ADVIES IS ONDERWEG...

INFORMATIE WEBSHOP

INFORMATIE MAATWERK WEBSITE

EEN BASIS WEBSITE IS EEN GOEDE START